Home Omroepnieuws

twentefm mini logo

Streeknieuws

06-12-2014
Serious Eigenwijs op Twente FM 

DENEKAMP - Van 19 tot en met 21 december zullen de dj’s van Twente FM zich bij Café Eigenwijs in Denekamp laten opsluiten voor het goede doel. En jij kunt daaraan van alles bijdragen !

Het is al een echte traditie geworden in café Eigenwijs: Serious Eigenwijs. Drie dagen lang plaatjes aanvragen voor het goede doel, gecombineerd met live optredens. Voorgaande edities werden nog gepresenteerd door de huisdj’s van het Denekampse café, dit jaar nemen de dj’s van radiostation Twente FM plaats achter de knoppen. Bovendien zijn de live beelden vanuit de studio te volgen via de livestream op Twente TV.

Dankzij de samenwerking met Twente FM wordt het bereik een stuk groter. We hopen dan ook op veel steun en verzoekjes vanuit de hele regio.

Serious Eigenwijs wordt op 19, 20 en 21 december gehouden. Twente FM En Twente TV zenden dag en nacht live uit vanuit café Eigenwijs op het Nicolaasplein in het centrum van Denekamp. De verzoekjes worden gecombineerd met live muziek vanuit het café. De opbrengsten worden door de dj’s persoonlijk naar het glazen huis van 3FM gebracht in Haarlem.

Steun betuigen of je eigen bijdrage aan Serious Request in de regio wat meer aandacht geven ?
Steun betuigen aan Serious Eigenwijs kan op meerdere manieren. Allereerst natuurlijk door verzoekjes in te dienen in ruil voor een bedrag, maar ook door een optreden te verzorgen tijdens Serious Eigenwijs. Voor de backline wordt gezorgd. Aanmelden kan via carlovalletta@hotmail.com. En je eigen activiteit rond Serious Request melden kan via eigenwijs@twentefm.nl

   Home    Omroepnieuws

© 2018 RTV Noordoost Twente